LowRisQ Bil 88,- pr. måned

LowRisQ Bil er en tillægsforsikring til dig med egen eller leaset bil, uanset hvem der kører den. Du slipper for din selvrisiko på din kasko- og ansvarsforsikring, uanset hvor du er forsikret.

  • Dækker uanset hvem der kører

  • Dækker påmonteret tagboks og udstyr

  • Du betaler kun 88kr./md.

  • Dækker dine småskader

Buler, ridser & skader

Får du en bule, en ridse eller en anden skade, dækker vi selvrisikoen på din eksisterende kasko- og ansvarsforsikring op til 4.000 kr. Hvis omkostningen til skaden er mindre end din selvrisiko så dækker vi den også.

Udskiftning af ruder m.v.

Får ruden stenslag og skal udskiftes, eller bliver spejle og lygter ødelagte, dækker vi din selvrisiko op til 2.500 kr. Hvis omkostningen til skaden er mindre end din selvrisiko, så dækker vi den også.

Indbrud i bilen

Får du stjålet løsdele i bilen - eller har brug for reparation efter indbrud, dækker vi din selvrisiko op til 2.500 kr. Hvis omkostningen til skaden er mindre end din selvrisiko, så dækker vi den også. 

Ødelagt tagboks, cykel o.a.

Får du en pludselig udefrakommende skade på din tagboks, påmonteret cykel eller andet eksternt udstyr på bilen, dækker vi op til 20.000 kr. – uden du behøver anden forsikring

Forkert brændstof

Tanker du forkert brændstof på din bil, dækker vi udgifterne til tømning af tank, udskiftning af filtre og påfyldning af 10 liter brændstof – også selvom du har haft motoren startet. Vi dækker op til 2.500 kr.  – uden at du behøver anden forsikring

Tyveri af nummerplader

Får du stjålet dine nummerplader, dækker vi dine udgifter til nye plader. Vi dækker op til 2.500 kr.
- uden at du eller bilen behøver anden forsikring

Sig farvel til din selvrisiko

Q8 LowRisQ Bil er en tillægsforsikring til dig, der elsker din bil, men er knap så vild med din selvrisiko. For blot 88 kr. pr. måned kan du knytte LowRisQs selvrisikodækning til en hvilken som helst bilforsikring.

Sådan er du dækket

Selvrisiko

Får du en skade, melder du den til dit forsikringsselskab. Hvis de dækker din skade, så dækker vi din selvrisiko. Er udgiften til at udbedre skaden under din selvrisiko, kan du gå helt udenom forsikringsselskabet og indberette direkte til os. 

Eksternt udstyr

Får du en skade på din tagboks, cykel eller andet eksternt monteret udstyr, dækker vi med op til 20.000 kr. – også selvom din egen forsikring ikke dækker. 

Flere skader

Du kan bruge alle 6 dækninger 2 gange årligt for kun 88 kr. pr. måned. 

Du kan når som helst opsige dit abonnement med en måneds varsel.

Produktinformation

Anmeld skade

Hvordan?

Har du været så uheldig at få en skade skal du hurtigst muligt anmelde skaden ved at udfylde en skadesblanket. 

Vaskeskader skal anmeldes direkte til Q8 ved en mail til skader@Q8.dk

Hvor?

Send din skadesblanket via e-mail eller brev til:

Q8DK@aig.com

AIG Europe S.A.
Osvald Helmuths Vej 4
2000 Frederiksberg