LowRisQ Fører 88,- pr. måned

LowRisQ Fører er en tillægsforsikring til dig, der ikke har egen bil, men som lejer/låner/deler bil. Den dækker selvrisikoen uanset, hvilken bil du kører, så længe den er dækket af en traditionel bilforsikring.

  • Dækker uanset hvilken bil du kører

  • Dækker også hvis du kører til udlandet

  • Du betaler kun 88kr./md.

  • Dækker dine småskader

Buler, ridser & skader

Får du en bule, en ridse eller en anden skade, på en bil, dækker vi selvrisikoen på bilens eksisterende kasko- og ansvarsforsikring op til 4.000 kr. Hvis omkostningen til skaden er mindre end bilforsikringens selvrisiko så dækker vi den også.

Udskiftning af ruder m.v.

Får ruden stenslag og skal udskiftes, eller bliver spejle og lygter ødelagte, mens du kører en bil, dækker vi bilens selvrisiko op til 2.500 kr. Hvis omkostningen til skaden er mindre end bilforsikringens selvrisiko, så dækker vi den også.

Indbrud i bilen

Får du stjålet løsdele i en bil - eller har brug for reparation efter indbrud i en bil du fører, dækker vi selvrisikoen op til 2.500 kr. Hvis omkostninger til skaden er mindre end bilforsikringens selvrisiko, så dækker vi den også. 

Ødelagt tagboks, cykel o.a.

Får du en pludselig udefrakommende skade på bilens tagboks, en påmonteret cykel eller andet eksternt udstyr på bilen, dækker vi op til 20.000 kr. – uden du eller bilen behøver anden forsikring

Forkert brændstof

Tanker du forkert brændstof på en bil, som du fører, så dækker vi udgifterne til tømning af tank, udskiftning af filtre og påfyldning af 10 liter brændstof – også selvom du har haft motoren startet. Vi dækker op til 2.500 kr. – uden at du eller bilen behøver anden forsikring

Tyveri af nummerplader

Får du stjålet nummerpladerne på en bil du fører, dækker vi udgifterne til nye plader. Vi dækker op til 2.500 kr. – uden at du eller bilen behøver anden forsikring

Sig farvel til selvrisikoen

Q8 LowRisQ Fører er en tillægsforsikring til dig, der elsker at køre bil, men ikke har egen bil. For blot 88 kr. pr. måned kan du knytte Q8 LowRisQ til en hvilken som helst bilforsikring, også hvis du låner/leaser/deler bil og dermed spare tusindvis af kroner.

LowRisQ

Sådan er du dækket

Selvrisiko

Får du en skade, melder du den til dit forsikringsselskab. Hvis de dækker din skade, så dækker vi din selvrisiko. Er udgiften til at udbedre skaden under din selvrisiko, kan du gå helt udenom forsikringsselskabet og indberette direkte til os. 

Eksternt udstyr

Får du en skade på din tagboks, cykel eller andet eksternt monteret udstyr, dækker vi med op til 20.000 kr. – også selvom din egen forsikring ikke dækker. 

Flere skader

Du kan bruge alle 6 dækninger 2 gange årligt for kun 88 kr. pr. måned. 

Du kan når som helst opsige dit abonnement med en måneds varsel.

Produktinformation

Anmeld skade

Hvordan?

Har du været så uheldig at få en skade skal du hurtigst muligt anmelde skaden ved at udfylde en skadesblanket. 

Vaskeskader skal anmeldes direkte til Q8 ved en mail til skader@Q8.dk

Hvor?

Send din skadesblanket via e-mail eller brev til:

Q8DK@aig.com

AIG Europe S.A.
Osvald Helmuths Vej 4
2000 Frederiksberg